Napelem rendszer telepítés

Teljeskörű szolgáltatást nyújtunk, a teljesítmény és megtérülés kalkulációtól kezdve, a kivitelezésen és karbantartáson keresztül egészen a szervizig!

Amennyiben saját háztartásodban szeretnéd hasznosítani a nap energiáját, abban az esetben nincs könnyű dolgot. A széles kínálatból nehéz kiválasztani a megfelelő darabokat és teljesítményt, hiszen számos gyártó és technológia található a piacon. Mivel ez egy nagyobb összegű beruházás, a döntést jól meg kell fontolni. Engedd meg, hogy segítsünk, hogy befektetésed a lehető legjobb legyen!

Cégünk szolgáltatásai:

Napelem rendszerek telepítése lakások, házak, irodák esetén

Megtervezzük komplett napelem rendszerét, majd meg is valósítjuk azt! Legyen szó kisebb projektről vagy hatalmasról!

Karbantartás, javítás, telepítés, jótállás érvényesítése

Minden problémánál számíthat ránk!

Hasznos tudnivalók a napelemekről

A napelem egy fotovoltaikus elven működő szerkezet, amely a napsugárzást alakítja át elektromos árammá. Ezt tudjuk felhasználni az otthonunkba az elektromos tárgyaink működtetésére. A napelem teljesítményét több tényező is befolyásolhatja. Első körben fontos a napelem hatásfoka. Ez azt jelenti, hogy az adott rendszer milyen hatékonysággal alakítja át a napfényt energiává. Erre hatással lehet az éghajlat, hogy mennyi napsütés éri a paneleket, illetve természetesen a helyszíni befolyásoló tényezők is. Tehát nem jó, ha egy nagyobb fa vet árnyékot a rendszerre, hiszen ezzel csökkenthető annak teljesítménye.

Miután a világ végre eljutott oda, hogy a megújuló energiaforrásokban látja a jövőt, érdemes nekünk is elgondolkodni ezek használatán. Az első fontos napelem tudnivaló, az a rendszer megtérülési ideje. Sokan azt hiszik, hogy a beruházás költsége sosem jön vissza, pedig ez nem így van. Legtöbb esetben nagyjából tíz év alatt kifizethetjük a kivitelezést, ezt követően pedig se hitel, se pedig számla nem nyomja a vállunkat.

A másik fontos információ, hogy a rendszert nem csak tetőre lehet szereltetni. Bár a legtöbb esetben jobb oda helyeztetni hiszen nem foglal nagy helyet, de nyugodtan lehet azt földön is használni. Emellett természetesen fontos tényező a napelem súlya is, hiszen nem mindegyik ház bírja el annak tömegét. Ennek megállapításához azonban legtöbb esetben szakemberre lesz szükségünk.

Kinek éri meg napelem rendszert telepíteni?

Bár a napelem nem új találmány, hiszen számos eszköz, mint például a műholdak, évtizedek óta ezzel működnek. Családi házakra csak a ‘80-as évek környékén kezdték el rászerelni, ezek közül pedig sok még a mai napi is működőképes. Egy napelemes rendszer tehát hosszú távú beruházás, amely azonnal nem térül meg, de évek múltán sokkal egyszerűbbé teheti az életünket. Nincs többé áramszámla, amely jócskán lecsökkentheti a családok havi kiadását.

Aki kicsit is úgy gondolja, hogy elege van az állandó költségekből, annak mindenképpen megéri elgondolkodni a napelemes rendszer kiviteleztetésén. Fenntartási költsége rendkívül alacsony, tisztítani és karbantartani pedig szintén nagyon egyszerű. Bárki számára ideális választás lehet, aki kicsit is úgy érzi, hogy egy könnyebb életet szeretne magának.

Ügyfeleink mondták rólunk

„Nagyon segítőkész emberek. Gyors és precíz munka. Nagyon szépen köszönjük a segítséget és a telepítést. Jó szívvel ajánlom mindenkinek a TS Klíma Debrecen szuper csapatát”

Margit Marcsi Csenki

„Kiváló segítségnyújtás a választásban. A kis buta kérdéseinkre is teljes komolyággal kaptunk választ. A kivitelezés pedig hibátlan. Megbeszéltek szerint érkeztek. Kitaláltuk, hogy hova szeretnénk rakni a kültéri és beltéri egységeket és minden nehézség ellenére megvalósították. Köszönjük szépen! Bátran ajánljuk mindenkinek. Anita és Antal”

Vig Anita

„Fiatal csapat, gyors, profi munka! TS Klíma köszönöm! 😉”

Gábor Szabó

Galéria

INGYENES árajánlatkérés: